Hoe u uw tuin en terras kunt versieren

Hoe u uw tuin en terras kunt versieren

Family working in the garden

Er zijn veel manieren om je tuin en terras te decoreren zonder de bank te verslaan. Er zijn een aantal ongelooflijk aantrekkelijke meubelen om uit te kiezen. Hangplanten zijn een geweldige manier om je terras op te fleuren. Hang ze aan een reling, pergola of zelfs een gevestigde boom. Kies planten die de kleuren van het omringende landschap aanvullen. Hangplanten zijn ook een geweldige aanvulling op een kleinere ruimte. Hoge kasten kunnen gevuld worden met planten om een ​​mooi doorkijkje te creëren. U kunt ook lantaarns gebruiken om ‘s avonds sfeer te brengen.

Als u op zoek bent naar een buitenruimte die potentiële kopers aantrekt, overweeg dan om een ​​professioneel aangelegde buitenruimte te creëren. Dit zal onmiddellijke aantrekkingskracht toevoegen aan uw huis. Deuces Garden and Patio Creations kan u helpen om een ​​aantrekkelijke buitenruimte te creëren en deze jarenlang te onderhouden. Ze kunnen je ook helpen met alle hardscape-behoeften die je hebt. U kunt erop vertrouwen dat ons team uw achtertuin de professionele tuinaanleg geeft die het verdient. Je zult versteld staan ​​van de resultaten!

Kleurenschema’s zijn belangrijke overwegingen voor uw tuin en terras. Over het algemeen werkt een beperkt kleurenpalet het beste. Kies de tinten van het seizoen en zoek naar bloemen en planten die passen bij het hoofdkleurenschema. Denk aan een zon- of lentekleurenschema. Rood, wit en blauw zijn de kleuren die het meest geassocieerd worden met de lente. Als je in New England woont, zijn lavendel en geel populaire lentekleuren. Vermijd het gebruik van oranje of gele tinten, omdat deze kleuren het effect teniet doen.

Zorg voor een centraal punt in uw tuin. Het middelpunt is het deel van uw tuin waar het oog van nature naartoe reist. Het kan een bank zijn aan het einde van een lang tuinbed, een kleurrijk vogelbad of zelfs een boom met dramatisch gebladerte of bloei. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kan uw tuin het hele jaar door een middelpunt zijn. Naast planten kun je wat funky ornamenten aan de tuin toevoegen, zoals een kippensculptuur of een Adirondack-stoel.

Uw tuin en terras kunnen te klein of te groot zijn om in uw ruimte te passen. Bepaal hoe groot u uw tuin wilt hebben voordat u begint met het ontwerpen ervan. Denk eraan om rekening te houden met de grootte van uw achtertuin, het gebied dat u wilt dat het terras inneemt en hoeveel zonlicht uw tuin zal ontvangen. De grootte van uw terras is belangrijk omdat de planten die u in uw tuin en terras wilt plaatsen zonlicht en water nodig hebben. Overweeg de grootte van de ruimte en de locatie voordat u de planten kiest die deze zullen vullen.

De Yard, Garden en Patio Show wordt dit jaar gehouden in het Oregon Convention Center in Portland, Oregon. Er zullen demonstraties zijn over eetbaar tuinieren, duurzaam leven en meer. Bovendien zullen gratis seminars voor tuiniers de beginnende tuinier opleiden. Honderden stands zullen alles presenteren, van tuingereedschap tot planten tot professionals in landschapsarchitectuur. Je kunt zelfs de grond testen en kijken of je een plantvriendelijke tuin hebt. Er komt een kindergedeelte waar uw kleintjes bloemen kunnen planten en genieten van hun nieuwe ruimte.