Hoe u uw tuin en terras kunt versieren tijdens de tuin- en terrasshow in Minneapolis

Hoe u uw tuin en terras kunt versieren tijdens de tuin- en terrasshow in Minneapolis

Grandpa and grandaughter having fun in garden

De Garden and Patio-show is een van de meest populaire evenementen voor woningverbetering in Minnesota. Het evenement biedt tientallen exposanten en meer dan 150 verschillende planten, bloemen en tuinaccessoires. In het negende jaar zal de show zeker iets hebben voor elke tuinman of huiseigenaar. Specialiteiten zijn onder meer duurzaam leven en eetbaar tuinieren. Er zijn ook gratis seminars beschikbaar om zowel beginnende als ervaren tuiniers op te leiden. Naast de deskundige demonstraties, zal de hoofdtentoonstellingshal honderden stands bevatten die gevuld zijn met allerlei soorten planten, tuingereedschap en terrasplanken. Ook professionele tuinarchitecten exposeren hun diensten.

Als je op zoek bent naar nieuw terrasmeubilair, overweeg dan een paar tips voor het ontwerpen van een mooie ruimte. Begin met een goed gekozen kleurenpalet. Grijs is een van de meest populaire interieurkleuren. Grijze porseleinen tegels en gepolijst beton zijn een goede keuze voor een terras. Combineer deze materialen met grijze luiken en deuren voor een complete en naadloze look. Een grote eettafel met glazen blad en fijn geweven stoelen geven uw terras een lichtere uitstraling, terwijl een grote witte parasol in de zomer visuele grenzen en schaduw creëert.

Zorg er bij het ontwerpen van uw terras voor dat u profiteert van eventuele extra plantruimte. Verhoogde bedden zijn een geweldige oplossing voor planten die zich te snel verspreiden en niet gemakkelijk toegankelijk zijn. Overweeg om naast planten een mini-moestuin te maken door geurige kruiden en groenten toe te voegen. Voor terrasmeubilair zijn houten pallets en andere doe-het-zelf materialen prima opties. Boomstronken zijn geweldige ontlasting. Je kunt zelfs een doe-het-zelfbank maken van sintelblokken. En om een ​​vleugje kleur toe te voegen, kunnen potten met laagjes een ideale keuze zijn.

Als je wat schaduw wilt toevoegen en bloemen wilt laten groeien, overweeg dan om een ​​pergola te installeren. Dit is niet alleen een stijlvolle manier om schaduw toe te voegen, maar vergroot ook de verticale kweekruimte. Planten zoals klimrozen en wijnstokken kunnen in pergola’s worden gekweekt. Naast een pergola kunt u op uw terras ook een verhoogd bed bouwen voor het verbouwen van groenten of keukenkruiden. Er zijn een aantal geweldige ideeën op Pinterest, dus er is er zeker een die perfect is voor jou en je terras.

Voor kleinere ruimtes is een verhard balkon de perfecte vervanging voor een terras. Versier je balkon met slanke kleurrijke meubels en voeg een richel eronder toe aan kamerplanten. Een buitentuin ziet er fantastisch uit en het extra voordeel dat hij veilig en waterdicht is, zorgt ervoor dat je langer van de tuin kunt genieten. En vergeet de accessoires niet – er zijn er zelfs die speciaal voor buiten zijn ontworpen. Dus als u weinig ruimte heeft, hoeft u uw droomtuin niet op te geven.

Je kunt je moestuin zelfs mobiel maken als je een terras met vlonder of oprit hebt. Door gebruik te maken van pot dollies of verrijdbare plantenbakken, kunt u uw containers van het ene deel van het terras naar het andere verplaatsen. Dit verhoogt hun blootstelling aan zonlicht, wat belangrijk is als je voedsel verbouwt. Met deze oplossing kun je zelfs de zon volgen als dat nodig is. Uw tuin zal productiever zijn als u hem ook draagbaar kunt maken!