Hoe u uw tuin en terras kunt moderniseren

Hoe u uw tuin en terras kunt moderniseren

Home garden. How to Transplant Repot a Succulent, propagating succulents. Woman gardeners hand

Er zijn veel subcategorieën in de tuin- en terrasindustrie, waaronder planten, bloemen en grills. Maar een recente pandemie en een gebrek aan ruimte voor tuin- en terrasmeubilair hebben deze sector onder grote druk gezet om te veranderen. Door deze veranderingen is de focus verlegd van terrasmeubilair naar andere producten, zoals grills. Hier zijn enkele van de beste manieren om uw terras te moderniseren. En u hoeft geen arm en been uit te geven om uw terras er geweldig uit te laten zien.

Overweeg om de patio zo te plaatsen dat u er het beste uitzicht vanaf heeft. Zorg ervoor dat u kinderstoelen toevoegt voor extra zitplaatsen. Een grindgedeelte kan oncomfortabel zijn onder de voeten, dus stapstenen zijn een goed idee. Overweeg ook om een ​​vuurplaats of waterpartij toe te voegen. Waterornamenten worden een steeds populairder onderdeel van tuinontwerp en ze kunnen worden verwerkt in de bestrating van uw terras voor een echt onderscheidend uiterlijk.

Het planten van kleine containers naast grotere is een geweldige manier om schaduwminnende planten op te nemen. Probeer voor extra hoogte en visueel belang verhoogde plantenbakken te gebruiken. Een mini-moestuin kan bijvoorbeeld geurige kruiden voor je keuken opleveren. Houd er ook rekening mee dat vierkante meters vaak beperkt zijn in buitenruimtes, dus als u wat meubels op uw terras plaatst, kunt u deze effectiever gebruiken. Hangstoelen kunnen bijvoorbeeld grond vrijmaken, terwijl planten hoog en weelderig kunnen worden. Je kunt ook potten in lagen aanbrengen om kleur en interesse aan het gebied toe te voegen.

Het privégedeelte van het landschap is vaak de achtertuin. Het is de plek waar het gezin kan ontspannen en tot rust komen. Een terras, grill en een paar stoelen of tafels maken deze ruimte privé. U kunt ook een waterpartij, een vogelbad of hoge struiken gebruiken om ongewenste elementen buiten te houden. Je kunt de privéruimte gebruiken als buitenwoonkamer. U kunt ook een tuinhuisje maken, afhankelijk van uw voorkeuren.

Als u niet zeker weet waar u met uw buitenruimte moet beginnen, hoeft u zich geen zorgen te maken – tuincentrummedewerkers, MSU-experts en landschapsarchitecten staan ​​klaar om u te helpen. Breng foto’s mee van het gebied waarmee u werkt, zodat u een beter idee krijgt van wat er in uw ruimte zal gedijen. Door foto’s van uw tuin en een foto van uw terras te maken, kunnen de experts u helpen. Als je bijvoorbeeld een bank wilt, kun je er bloembakken op verschillende hoogtes omheen plaatsen.

Een terras kan een saaie buitenruimte omtoveren tot een uitnodigende buitenkamer. Met een beetje creativiteit en een paar zorgvuldig gekozen planten creëer je een uitnodigende buitenruimte. Als je altijd al buiten hebt willen entertainen, maar niet weet waar je moet beginnen, kunnen ideeën voor een terrastuin je helpen je doel te bereiken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn verschillende Pinterest-borden gewijd aan terras- en tuinontwerp. Mary Ann Rounseville, een tuinman en ontwerper in Brooklyn, runt een Great Gardens Ideas-bord.