Hoe maak je een barbecue in je tuin?

Hoe maak je een barbecue in je tuin?

Garden

Een barbecue in uw tuin heeft verschillende voordelen. Als u buiten barbecuet, kunt u uw gasten vermaken terwijl u geniet van het zomerse weer. Met een barbecue kunt u ook in de frisse lucht koken zonder dat u binnenshuis hoeft te koken. Hier zijn enkele handige tips en ideeën om uw barbecue tot een succes te maken. Zorg er allereerst voor dat uw barbecueplek in de schaduw ligt. Als je een terras hebt, probeer dan een pergola of een prieel te plaatsen. Nog beter, plant een paar bomen rond je tuin om voor schaduw te zorgen. Ten tweede, als je in een gebied woont dat niet veel zon krijgt, zou je moeten overwegen om een ​​vuurplaats in te richten. Op deze manier kun je socializen en warm blijven.

Zorg ten slotte voor voldoende zitplaatsen. Ben je van plan om ‘s avonds te barbecueën, zorg dan voor een gezellige zithoek. U kunt kerstverlichting, schijnwerpers of zelfs LED’s gebruiken om sfeer te creëren. Een andere optie is om lampen op zonne-energie te gebruiken. Het belangrijkste doel van een barbecue is om plezier te hebben, dus zorg voor een ontspannende en comfortabele plek om te zitten.

Het woord barbacoa werd voor het eerst gebruikt in de Spaanse taal, maar de term heeft zich sindsdien verspreid naar allerlei keukens en brandstoffen. Tegenwoordig produceren duizenden restaurants binnenbarbecues met behulp van gasgestookte ovens en houtblokken om rooksmaak te geven. De Taino-indianen van het Caribisch gebied gebruikten een verhoogd houten rek, een barbacoa genaamd, om het rookspel te vertragen. De barbacoa was een belangrijk onderdeel van de Indiase cultuur. Barbacoa was een geweldige manier om vlees te koken, inclusief kleine dieren.

Het kookproces van de barbecue verschilt afhankelijk van het soort vlees en de manier waarop het wordt gesneden. De meest voorkomende barbecuestijl is langzaam en laag, met veel houtrook en indirecte hitte. Rook geeft barbecue zijn unieke smaak, terwijl droge marinades vocht toevoegen en meer smaak toevoegen. Er zijn echter ook andere methoden, waaronder het verpakken van vlees in folie. Je kunt ook een mengsel van beide gebruiken. Naast het gebruik van rook, kun je kruiden en specerijen gebruiken om je barbecue smakelijker te maken.

Hoewel er verschillende soorten barbecues zijn, heeft de term barbecue een duidelijk zuiders tintje. De term Barbacoa heeft Caribische wortels. In feite werd het voor het eerst gebruikt door Caribische Indianen lang voordat de Engelssprekende wereld het zelfs maar ontdekte. Als u op zoek bent naar een geweldig barbecuerecept, kunt u een kookboek raadplegen met veel verschillende soorten barbecuerecepten. Zorg ervoor dat u de voorwaarden zorgvuldig leest. Ze zijn onderling uitwisselbaar, maar ze kunnen verschillende betekenissen hebben.

De definitie van barbecue is in de loop der jaren veranderd. Veel nieuwkomers zijn de pits ingegaan. Chef-koks zoals Aaron Franklin in Atlanta wonnen een James Beard-prijs voor zijn Southwest-barbecue, terwijl Rodney Scott uit het zuiden won voor zijn Southeast-barbecue in 2013. Een nieuwe generatie chef-koks stapt de pits in. In Greensboro, North Carolina, is er een familietraditie, Stamey’s. Andere nieuwkomers zijn de Cambodjaanse vluchteling Chhanuon Ponn in Louisiana.