Een gids voor barbecue-tuinieren

Een gids voor barbecue-tuinieren

garden

Traditioneel heeft Amerika de barbecuestijl verdeeld in vier regio’s: de Carolinas, Memphis, Kansas City en Texas. Er is echter een nieuwe definitie voor barbecue. Om barbecue te identificeren, volgt hier een korte handleiding over de geschiedenis van barbecueën in de Verenigde Staten. Hieronder vind je vijf belangrijke barbecuestijlen uit deze regio’s. Laten we deze stijlen eens bekijken en kijken wat ze gemeen hebben. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wat u van elke barbecuestijl kunt verwachten.

Bereid eerst uw tuin voor. Verwijder al het vuil uit de tuin. Misschien wilt u ook het gazon maaien en onkruid verwijderen. Snoei ook en voeg wat kleur toe aan bloembedden. Zet dan je barbecue op. Als je een buitenkeuken hebt, kun je deze het hele jaar door in je tuin hebben. Een tuin met een buitenkeuken is een oase van buitenleven. En, als u het niet gebruikt, dek het dan af.

Een andere manier om je barbecue uitnodigender te maken, is door wat aromaten toe te voegen. Zorg er echter voor dat de aroma’s de geuren van de barbecue niet overheersen. Gebruik geurige planten zoals lavendel, rozemarijn, jasmijn en phlox om een ​​aangenaam aroma te creëren. Of, als je er geen kunt vinden, probeer dan een kaars aan te steken om een ​​lekker aroma aan de sfeer toe te voegen. De aroma’s van deze planten helpen je ontspannen en genieten van je barbecue.

Het woord “barbecue” komt van de Spaanse taal barbacoa, wat “barbecue” betekent. Het woord betekende oorspronkelijk ‘structuur’, maar werd later uitgebreid om naar het voedsel te verwijzen. Barbecue staat nu algemeen bekend om de kookmethode en de meeste Amerikanen beschouwen hamburgers en steaks als barbecue. Barbecue is een veelzijdige manier om vlees te bereiden en kent veel verschillende kookstijlen. Net als de Amerikaanse term gaat het om vuur en rook, waardoor het een veelzijdige manier is om voedsel te koken.

Het Amerikaanse woord barbecue wordt al eeuwenlang gebruikt als algemene term voor koken en conserveren. Vroeger gebruikten de Caribische stammen barbacoa’s om kleine dieren te koken en voor te bereiden voor latere consumptie. Voordat er barbecuerestaurants in de Verenigde Staten waren, verwees het woord barbecue naar het hele proces van het buiten koken van voedsel. Zelfs de Amerikaanse voedselhistoricus James Beard, die in 1954 het eerste grote barbecuekookboek schreef, gebruikte het woord ‘grill’ en ‘barbecue’ door elkaar om dezelfde praktijk te beschrijven.

Moderne restaurantketens interpreteren de mengelmoes van technieken en stijlen. Bezoekers van het zuiden kunnen nog steeds rundvleesworsten met vetbommen, varkensschouderbiefstukken en af ​​​​en toe zelfs geitenbarbecues proeven. De nieuwe aandacht voor barbecue werpt een schijnwerper op de ouderwetse schittering van barbecueën. In het zuidelijke deel van het zuiden serveert de keten Jim ‘N Nick’s nog steeds een fijngesneden broodje varkensvlees dat pelgrims van over de hele wereld trekt.

In sommige landen verwijst barbacoa naar een methode van koken aan het spit, meestal een os. In het Caribisch gebied verwijst de term naar een houten rek, verhoogd in een put met hete kolen. Deze grills hebben vaak een verscheidenheid aan ingrediënten en een grote verscheidenheid aan kookmethoden. De barbecuemethode is voortgekomen uit de Arawak-indianen, die groen hout gebruikten om hun wild boven hete kolen te roken.