Tuinieren in Rome

garden

House Garden kamers bieden moderne elegantie en comfort. Het hotel, dat dicht bij station Termini en Via Veneto ligt, is ook gunstig voor zakenreizigers. De kamers van het hotel bevinden zich in de nabijheid van verschillende belangrijke overheidsgebouwen, ambassades en de universiteit La Sapienza. Deze luxe kamers bieden ook gastronomische gerechten en uitstekende wijn. Als je wat extra sprankeling aan je vakantie wilt toevoegen, probeer dan eens een House Garden-kamer aan je reservering toe te voegen.

De tuin ligt direct achter het historische huis van generaal William Hart en is het hele jaar door vredig en sereen. De Historische Vereniging begon in 1974 met de aanleg van de Tuin. De ontwerpers, doorgewinterde tuinders, lieten zich inspireren door 17e-eeuwse historische bouwlandschappen en wisten wat er nodig was om een ​​authentieke en aansprekende ruimte te creëren. De tuin wordt nog steeds gebruikt als een plek om elkaar te ontmoeten en te ontspannen, een toevluchtsoord voor kunstenaars en een bestemming voor mensen om het huis te vieren.

De Hollister House Garden is een verborgen juweeltje in de Litchfield Hills. Een uitgestrekte 18e-eeuwse boerderij, de tuin is een samensmelting van formele en informele tuintechnieken. Exotische soorten en een verrassend kleurrijke combinatie van planten en bloemen zorgen voor een werkelijk boeiende ervaring. Tot de vele hoogtepunten van de tuin behoren de prachtige rozen en andere vaste planten, het glooiende gazon en het weelderige landschap van het terrein.

De tuin is ontworpen door architect Sir Edwin Lutyens, die het huis en de tuinen van het landgoed heeft ontworpen. Het voormalige tennisterrein werd omgevormd tot een binnentuin met een met mos bedekt zwembad. Het zwembad is zwart en de geometrische platen zijn omgeven door kort gras. De ruïnes van een oud tennispaviljoen zijn zichtbaar vanuit de tuin en een met brons bedekte philodendron-wafel werpt licht over het gazon.

De Hospitality House Garden werd opgericht in de zomer van 2011. Een deel van de subsidie ​​kwam van de Appalachian District Health Department en het Communities Putting Prevention to Work Initiative van de Centers for Disease Control. Het heeft verhoogde bedden, waarvan 8 voor gehandicapten. De tuin produceert verse groenten, kruiden en een verscheidenheid aan groenten. Met deze verse gewassen is de Hospitality House Garden een van de topprioriteiten van de stad geworden. Er zijn plannen om er meer te kweken.

House Garden, gelegen in het hart van Rome, is handig voor toeristen en groepen vrienden. Het ligt dicht bij veel bezienswaardigheden en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. U kunt de topattracties van de stad binnen een paar minuten verkennen. Als u op zoek bent naar een plek waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen, is House Garden een geweldige keuze. Er is iets speciaals aan de schoonheid en sfeer van de stad. Als je van de natuur houdt en oog hebt voor detail, dan is dit charmante hotel de perfecte plek voor jou.

Ondanks zijn kleine formaat heeft de White House Garden in het eerste jaar zeventig pond groenten en kruiden geproduceerd. Met zijn 1100 vierkante meter aan groeiruimte levert de tuin verse groenten voor de keuken van het Witte Huis. Chef-koks in het Witte Huis gebruiken de producten van de tuin in officiële staatsdiners en gebruiken het in de keuken van het Witte Huis. Wat nog belangrijker is, is dat een derde van het geoogste voedsel wordt gedoneerd aan de lokale organisatie Miriam’s Kitchen, die de daklozen in de omgeving van Washington D.C. voedt.