Hoe kiest u het beste boeket voor uw gelegenheid

Hoe kiest u het beste boeket voor uw gelegenheid

Garden

Denkt u erover om iemand een boeket bloemen te sturen? Er zijn zoveel gelegenheden waarbij het sturen van bloemen de perfecte manier is om iemand te laten weten dat je aan hem of haar hebt gedacht, of om te laten zien dat je om hem of haar geeft. Als u niet zeker weet wat voor soort boeket geschikt is voor de persoon, de gelegenheid of uw budget, lees dan verder voor onze bloemistentips voor het kiezen van het perfecte boeket. We ontvangen allemaal graag bloemen, maar er zijn verschillende tijden van het jaar waarin ze specialer aanvoelen dan andere. Iemand die een boeket stuurt uit medeleven, wil waarschijnlijk pas volgend jaar augustus weer lelies en anjers ontvangen. En als u niet weet welke bloemen het beste passen bij de persoon of de omstandigheid, dan zijn hier wat handige tips van onze lokale bloemisten.

Timing is alles

Een boeket bezorgen is een geweldig cadeau om iemand te feliciteren met een nieuwe baan, een speciale verjaardag, een verloving of een diploma-uitreiking. Maar als u ze op een droevig moment stuurt, kunt u beter nog eens nadenken over het soort bloemen dat u kiest. Als u sympathie bloemen wilt sturen, moet u het volgende vermijden. * Anjers en lelies. Dit zijn de meest populaire bloemen voor sympathieboeketten en -bloemstukken, maar het zijn ook de bloemen die geassocieerd worden met begrafenissen. * Rozen. Rozen hebben een lange associatie met romantiek en zijn misschien niet de juiste keuze als u wilt overbrengen dat uw medeleven platonisch is. * Felle kleuren. Witte bloemen, zoals rozen, lelies en chrysanten, zijn traditioneel voor begrafenissen.

de gelegenheid

Als u bloemen bestelt om iemand te feliciteren of als cadeau, hebt u nog een paar andere keuzes. * Als u iemand wilt feliciteren, bijvoorbeeld een aanstaande ouder, bezorg dan een boeket gerbera-madeliefjes. Deze vrolijke, opgewekte en vrolijke bloemen zijn het perfecte cadeau voor kersverse ouders. * Als u iemand wilt feliciteren met zijn nieuwe baan, stuur hem dan een boeket witte of paarse lelies. * Wilt u iemand feliciteren met een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of een jubileum, dan kunt u kiezen uit vele boeketten. * Als u iemand een cadeau wilt geven, stuur dan een boeket gemengde bloemen, die meestal goedkoper zijn dan een boeket bijzondere bloemen.

Vind de juiste bloemist en het juiste boeket

Als u bloemen wilt versturen als cadeau of om iemand te feliciteren, zult u een bloemist willen vinden die u kan helpen met de bestelling. Als u online bestelt, kan het moeilijk zijn om te bepalen hoe de bloemen eruit zullen zien. Dit is vooral het geval als u bloemen met lange stelen bestelt. Als u bloemen met lange stelen bestelt, zorg er dan voor dat ze in een vaas met water staan. Bloemen met lange stelen die geen water hebben, verwelken en sterven vaak binnen een dag of twee. Als u bloemen naar iemand wilt sturen, zoek dan een bloemist die u kan helpen het perfecte boeket te vinden. De mooiste boeketten kan je bestellen bij Pluknboom en de bloemen laten bezorgen in Hoofddorp.

Tips om de beste bloemen te kiezen

Als u een boeket wilt sturen, vraagt u zich misschien af welke bloemen u moet kiezen. Hier zijn wat tips voor het kiezen van de beste bloemen voor het boeket. * Houd rekening met de smaak van de persoon. Als u bloemen stuurt naar iemand met een speciale smaak, zoals allergieën of een liefde voor lelies, zorg er dan voor dat u bloemen kiest die aan hun smaak voldoen. * Denk aan de gelegenheid. Als u bloemen verstuurt voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of een jubileum, kunt u het beste een boeket kiezen dat traditioneel is voor die gelegenheid. Een boeket rode rozen past bijvoorbeeld goed bij Valentijnsdag. * Denk aan het huis van de persoon. Als u bloemen stuurt naar iemand die een huis heeft, zoals een huisbaas of een collega, dan kunt u het beste bloemen kiezen die passen bij de inrichting van het huis.

Vergeet het kaartje niet

Als je bloemen naar iemand stuurt, zorg er dan voor dat je een kaartje bijvoegt met de gelegenheid of de reden van de bloemen. Dit kan ervoor zorgen dat de bloemen nog specialer zijn voor de persoon die ze ontvangt. Als u bloemen stuurt uit medeleven, zoals een vriend die gaat scheiden, kunt u ervoor kiezen om een boeket witte bloemen te sturen, zoals madeliefjes of lelies. Dit kan de persoon helpen zich minder verdrietig te voelen. Als u bloemen stuurt naar iemand die een speciale interesse heeft, zoals een sportfan of iemand die van katten houdt, kan het nog specialer zijn als u een boeket van die bloemen kunt vinden.

Conclusie

Als u bloemen naar iemand stuurt, is het boeket het eerste wat ze zullen zien. Het boeket is bepalend voor de reactie die ze op de bloemen hebben. Wilt u bloemen sturen als cadeau of om iemand te feliciteren, zorg er dan voor dat u het juiste type boeket kiest. Het boeket bepaalt of de bloemen bijzonder of vergeetachtig zijn. De beste manier om een boeket te kiezen is te weten te komen wat de smaak van de persoon is. U kunt dit doen door het de persoon te vragen of door het lezen van hun social media posts of brieven. U kunt ook de bloemist vragen u te helpen het boeket te kiezen dat het beste bij de persoon past. Als je eenmaal het juiste boeket hebt gekozen, zal het een cadeau zijn dat ze zich altijd zullen herinneren.